viernes, 17 de junio de 2011

Divendres 17/6/2011

Sisè dia al volant.
Avui ens hem despertat amb tranquilitat. Ben berenats i preparam els cotxes per anar a la nostra darrera fita a Moscu, la plaça rotja.
Com que ahir varem tenir problemes per pagar amb tarjeta anam a canviar uns euritos per rublos. Aixo de la "credit card" no les agrada massa.
Ala idò, direccio plaça rotja, Kremlin, al centre de la capital. Els romans deien que tots els camins portaven a Roma i aqui poden dir que tots porten al centre de Moscu.
Quin embos que trobam!!! Mitja hora aturats o més. De camí, tothom ens fotografia, famosos!!!
Son les 13:28 i a la fi ja hi som!!!! Hem arribat al nostre destí, la Plaça Rotja devant nosaltres. No dubtam en baixar del cotxe, aturar el trànsit i les fotos oficials ara son la nostre prioritat. S'atura un policia per fer-nos fugir del nostre parking improvissat i al final es fa una foto amb nosaltres, tenim proves d'aixo, li hem caigut amb gracia.
Els 4 llaunes creen espectacio i vos ho puc ben assegurar.
Acabam la sessió fotogràfica i a dinarrrrr!!!!! Peu baix taula, quin gust!
Feia molts de dies que no menjavem bé, tots ho anyoravem.
Fotos per aqui, fotos per allà, records per els amics i familiars, ben carregats partirem, crec.
L'esforç ha valgut la pena. La Plaça Rotja, el Kremlin(que significa ciutat amurallada),...i un munt de coses que te deixen bocabadat. Esta ple de belleses IMPRESIONANTS.
Voliem entrar al Kremlin, pero es veu que hi habia alguna festa important, al manco això ens ha semblat, nomes entraven gent amb ivitació, ho hem intentat però per desgràcia no hem tengut sort. Pero bé, contemplar la majestuossitat dels edificis aunque sigui de fora, val molt la pena!
L' hora del "cortado" s'acosta i també l'hora de partir, començar el cami de tornada cap a ca nostra, cap a sa Roqueta!
Ens queden uns 4500 km de tornada, més que d'anada!
La promesa està complida i partim amb més forces de les que varem partir de Lloseta. Quan van passant els kms tenim mes confiança amb les nostres "maquines".
Ben asseguts a la Plaça Rotja feim el ditxos "cortado" que tan mal de caps ens ha donat i ens donarà. Vos puc assegurar que ha estat el cortado més bo, més car i més enfora que hem fet mai.
Ala idò!!! Tothom a files i per ordre sortim de la capital de la federacio Russa, son les 20:15 hora moscovita.
Ahir a la nit decidirem sortir de la ciutat l'horabaixa per evitar els embossos de la ciutat ja que esteim en cap de setmana. Moscu es una gran ciutat, vos ho puc assegurar.
El nostre objectiu es ara KIEV(Ucraïna) a uns 850km de Moscu, però primer tenim que atravessar la frontera amb Ucraïna. Hi volem esser avui vespre, esteim un poc escalivats de la frontera Letonia-Russia, no sabem que hi trobarem.
Per les carreteres d'aquests paissos trobam cotxes i camions de tot tipus:autofabricats, luxosos i cotxes que no se ni com encara funcionen. Pero es flipant que un 4L crei més espectació que un Hummer limussina. Fotos, videos i més de un susto per mirar-nos.
El desti d'avui esta molt enfora i haurem de conduir tota la nit per arribar d'hora.
Tardam més de 2 hores per fer 60km, quina retenció, esper que aixo s'acabi aviat.
Aquest moscovitas se passen les normes de circulacio pel "forro". Ens adelanten a mes de 100km per hora per la dreta amb una roda dins l'arcen i l'altre per damunt la terra, estan com a regadores!!
Aleluya s'acaba l'embos i Gaaaaaaaaaaaaasssss!!!!!
Ara son les 2 de la nit i encara ens queden uns 250km per arribar a la frontera. Ufff!!!
Radio 4 llaunes club ens mantendra desperts tota la nit, moltes històries per contar i molts de kms per fer.
Bona niiiiiiittttt!!!!

7 comentarios:

  1. Buenos dias y enhorabuena por vuestro logro, sé que habeis dejado a bastante gente con cuatro palmos de narices, pues no se creian que llegarias. Estoy muz contenta por todos vosotros, tengo muchas ganas de ver fotos de la plaza roja colgat al menos una para que la podamos ver.Ya estais en Ucrania, espero que en la frontera con Hungria no tengais ningún problema.Recuerdos a todos y un beso muy fuerte para Quet.

    ResponderEliminar
  2. Ara que ja heu complert el vostre objectiu (cosa que dubtava molta gent...) només tenim ganes de veure-us arribar al poble. No vos ho poreu ni imaginar!!!! que tengueu un bon retorn!

    ResponderEliminar
  3. ENHORABONA A TOTS!!! Esper que es viatge de tornada vos vagi igual de bé! Molts d'ànims, records a tots i per tu uns mimitos especials!!! Fins aviat!
    Besos

    ResponderEliminar
  4. ENHORABONA A TOTS!!!! TÉ BONA PINTA ES CORTADO QUE HEU FET!! QUE TENGUEU UNA BONA TORNADA MILLOR, SI POT ESSER, PERO VEGENT A ON HEU ARRIBAT I TANT BE, TANT VOLTROS COM ES COTXES JO CREC QUE NO HA ESTAT GENS MALAMENT, UN POQUET DE REGIM NO VOS FERÀ MAL JEJJEJEEJ EN VENIR DEMANAU UN BON FRIT.. SALUTACIONS A TOTS I A NEN COLOMETA DIR-LI QUE JA FRIS QUE VENGUI A SA FEINA PERQUE M'HO CONTI TOT.

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona campeons! quins "aventureros" estau fets i quins grans cotxes, els 4l!

    ResponderEliminar
  6. Espero que estos 200 kilometros que os faltan para llegar a Lviv os sean leves, y que paseis una buena noche en Ucrania.Una buena cena, una buena ducha y a descansar que por lo que se hace muchas horas que no tocais cama. Se os hecha mucho de menos, un abrazo a todos,y un beso muy fuerte para Quet.

    ResponderEliminar
  7. Enhorabona!!! Ho heu aconseguit!!!
    Ara a disfrutar del que us queda del viatge

    ResponderEliminar