sábado, 25 de junio de 2011

Dissabte 25/6/2011

Catorzè dia.
Son les 6 del matí i fa una bona estona que esteim beeeen desperts. Esteim tots un poc nerviosos.
Ja quasi posam peu a la nostra roqueta, a la fiiii!
Mira per on, qui diria que aniriem  a fer un “cortado” a Moscou .
Lo que va començar com una broma es apunt de ser realitat. Més de 8600km conduits i volem acabar la nostra aventura cafetera, si així ho podem dir.
A les 7 som al moll i amb els cotxes dessembarcats. Ens espera en Rafel, que va haver de partir uns dies abans.  Hem d’arribar a Lloseta i tots!  Aquest era l’objectiu. Som un equip i no s’abandona a ningú!!!.
I per ara, els records dels familiars, els amulets, els sants i mare de Deu, que ens van regalar abans de partir, sembla que han fet afecte.
Som un grup molt variat , en tots els sentits que vos pogueu imaginar.
Això es molt important, perquè tots tenim les nostres virtuts i cada granet de nosaltres fa més fort el castell.
Sobretot quan s’ha de conviure 15 dies amb persones que no coneixes de res. Demanau-li a Sir Ernest Shackelton que es va embarcar a la conquesta de l’Antartida amb gent que no havia navegat mai. Tan sols va elegir un grup variat de gent i cada un tenia una funció dins aquell grup.
Aquella expedició, hem recorda a la nostra. Ells partiren per ser els primers en trapitjar l’Antartida i noltros atravessar tot el continent Europeu amb un cotxe de més de 20 anys, per ser el primers  en anar a fer un cortado a Moscou.
El nostre equip semblant  al seu. Tots hem desenvolupat un paper important al equip: mecànics, humoristas, músics, traductors, diplomàtics, organitzadors,….cadescún amb el seu paper.  No podia anar millor!

Afegim en Rafel al grup però deixam a en Pedro(Duhan). Al final, amb el canvi tornam a ser 11. Quina llàstima l’arribada  a Lloseta sense ell.
Ens han dit que hem d’arribar a Lloseta devers les 8:30. Anam sobrats de temps i feim una aturadeta a fer un cafetó i contar a nen Rafel les darreres “batalletes” que ens havien passat els darrers dies sense ell.
Al.lots no hem de fer tart!!!! 
A la hora que ens havien dit, arribam a la rotonda de la fàbrica de ciment i sorpresa!! Un cartell de benvinguda per nosaltres i un grup d’amics i familiars ens estan esperant.
Un glopet de Pàlinko per llevar-nos el nirvis i la policia local ens escoltarà fins al Bar Bestard, ja que a la plaça no hi podem anar. Els dissabtes hi ha mercat.
Atravessant l’avinguda trobam a més gent que ens ha vengut a rebre i d’aquí direcció a la plaça, la nostra aventura s’acaba aquí. Està plè de gent.!!!

No tenim paraules per agraïr el vostre suport, tan sols vos puc dir  de part de tots:
“Gracies de tot cor”
Unes fotos del grup i un poc més de Pàlinko,  donen per acabada la nostre aventura.
Un cafetó al Bar Bestard i berenar a l’Altura serveixen per despedir-nos entre nosaltres. Ara que ja ens haviem acostumat!!
Les nostres families ens esperen. Volen sentir les aventures de boca nostra. S’ho mareixen. Ens han tengut que aguantar abans , durant i després del viatge.
Només me quedar dir-vos: que

El 4 LLAUNES CLUB  
acaba de començar.
ara a descansar d’aquesta
i aviat noves aventures sorgiran!

GRACIES PER TOT I A TOTS!!!!!!

2 comentarios:

  1. M'ha agradat molt seguir-vos amb la vostra insòlita aventura!! m'alegro que hagueu arribat bé i com no!! amb tots els cotxes!!!

    ResponderEliminar