martes, 14 de junio de 2011

Dimarts 14/6/2011

Tercer dia de conduccio.
El mati comensa amb retras, despres de la pallissa dahir, alguns es queden aferrats al llit.
Quan esteim apunt de partir al cotxe num 1(Lluch/Primes) te la roda foradada, comensam be!!!!
Ala ido, de cami a Varsovia. Per sortir de la ciutat un kaos, crec que el GPS ens ha fet fer una ruta turistica per tota la ciutat.
Sortim de la ciutat i repostada de prevencio per si no trobam benzineres aprop. Ens adonam que aixi de pagar amb euros sera un problema, ja que aqui funciones amb ZLOTY, la seva moneda.
Agafam la carretera direccio Varsovia, quin desastreeeee!!!!! Camions, desviaments provisionals, retencions, en 7 hores feim 350km. Tanta lentitud ens fa fitxar mes les coses i ens adonam que a nes Polacs lis agrada molt aixo de posar radars fixes per tot, a cad poble un al manco.
Avui la velocitat mitja son 60km aprox.
Son les 15:30 i arribam a la fi a Varsovia, i ens dirigim a laeroport ja que en Lluch Ferriol ens ha dabandonar, un manco al grup.
Duim dos dies menjant com a cans: pa, galletes, sobrassada i pate.
Per sortir de la ciutat, una retencio de collons i un temperatura exterior de 30graus. La retencio passa factura a les nostres maquines, es comensen a encalentir i els radiadors es disparen. Feim una aturada just sortint de la ciutat per menjar una mica i refredar els motors. Quan ens aturam, el cotxe num 4(reinoso/torres)romp la molla del pedal de lembrague, pero com que som un poc manitas ho arreglam amb un coletero de sa filla den Joan i una cordeta. Decidim el que fer avui i decidim seguir fins devers les set. A la proxima area de servei ens aturam perque el cotxe num 3(Quet/muntanyer) comensa a petejar i pert tota la forsa. Canviam les bujies, ajustam els platinos i segueix fent el mateix.
El cotxe despres de haver funcionat be una bona estona es torna a averiar i decidim aturarnos da just davant un restaurant, reparam el cotxe, al final ha estat el filtre. Pero ja aviem agotat totes les opcions, ja que aixi no podia seguir, sort que hem trobat laveria.
Jaque estam davant el restaurant aprofitam per sopar be i relaxar la situacio.
Sopam de menjar tipic de Polonia i seguim conduint uns 50km mes fins a l hotel.
El dia es llarg i encara ens queda una bona estona, dema vos contarem mes.
Bona niiiiiitttt!!!!!!!!

3 comentarios:

  1. UFFFF DESPRÉS DE LLEGIR TOT AIXÒ TENC UNA ENGOIXA DE COLLONS!!!! PERÒ VEIG QUE SOU UNS VALENTS I ESTEIS PREPARATS PER TOT,... AIXÍ M'AGRADA! UNA FORTA ABRAÇADA PER TOTS I UN "BESITO" AL MEU PADRI JOVE!!!

    MAGDALENA "COLOMETA"

    ResponderEliminar
  2. Ja vos falta menys per arribar a Moscú, després podreu relexar-vos un poquet, no ho trobau? podríeu penjar más fotos? ja sé que estau cansats i segur fa peresa, però als vostres seguidors mos agrada veure que feis o a on sou, jejejejeje

    que vos ho passeu molt bé!! sou uns cracks!!!

    Una aferrada a nes "meu jefe" Colometa

    Gabriela.

    ResponderEliminar
  3. Hola a 4 llaunes, no em pensava mai que un coletero donàs per tan, sou millors que en McGiver! Quan arribeu a Russia a veure si trobau es Rasputin i hi feis una copa. Cuidau-me a nes cunyat i disfrutau des viatje !

    Un saludo a tots.

    ResponderEliminar