martes, 14 de junio de 2011

Dilluns 13/6/2011

Segon dia de conduccio, decidim aixecarnos prest, a les sis per sortir a les sis i mitja. Avui ens queden 1400km fins a Varsovia, ufffff!!!!
Pero be, mes o manco tot puntual i partim d hora. Comensam el dia de conduccio i mitja hora mes tart ens aturam a la primera benzinera a repostar de urgencia, cotxe num 6 esta casi aixut!!!!!! Cafeto i reparacio preventiva al num 6(Lluc/pep), tenien problemes de temperatura al motor. Tot reparat i cap a Varsovia sha dit.
I venga kms!!!! Unes horetes mes tart ens aturam a fer una berenada/dinada per aixir evitar aturarnos massa temps. Anam un poc atrassats, les previsions segons el GPs son arribar a les 22:30a Varsovia.
A les 13:21 i ens falten 50km per arribar a Nuremberg(on teniem que arribar ahir). Ens hem de marcar aquestes fites per aixir no perdre temps i intentar arribar cada dia el mes alluny possible. Tot el que avencem ho tendrem de mes per disfrutar de Moscu i Budapest. Avui el temps esta trist, hem comensat el dia amb brusquina i a Alemanya esta ennuvolat amb estones de forta pluja.
Sort que les carreteres son molt bones i tenen poques restriccions de velocitat, podem avansar bastant. Trobam alguns trams en obres que mos enlenteixen pero be, una estona de trankilitat va be.
120km hora es la nostra velocitat creuer i ens adonam que el marcador marca 10km mes de la velocitat real medida amb el GPS.
Tot marxa rodat quan de cop el cotxe num 5(Colometa/bajoca) romp el cable del acelerador, i es queda aturat dins lautopista. Passen cotxes a 200km hora per tot arreu,uffffffff!!!!! Vos puc assegurar que acollona.
Aconseguim reparar laveria amb un bossi de fil ferro i unes bornes delectricista, aquests cotxes son la ostia!!
Els moments de tenssio sespassen i proseguim la marxeta amb trankilitat.
Som quasi a Polonia i ens hem daturar a estirar les cames i a repostar les maquines.
Ens quedam asombrats de la tecnologia renta retretes que tenen.
Feim un refrendum i decidim no seguir fins a Varsovia, ens queden massa km encara.
Arribarem a Wroclaw, a 200km de varsovia. Aconseguin un hotel molt be, 10 € per persona. Son les 22:15 i som a Wroclaw.
Al final hem fet 1142km, quina panxadaaaaa!!!!!
Tots esteim rebentats i en ganes de descansar, bona niiiiiit

No hay comentarios:

Publicar un comentario