domingo, 12 de junio de 2011

DIUMENGE 12 JUNY 2011

Bon diaaaaa!!!
Despres de una nit tranquileta i de un polvasso a nes bar des barco, tots esteim ilusionats per ja començar el vertader cami. 1400km avui!!! Volem arribar a Nuremberg, ni mes ni manco que atravessant França al complet.
Sortim del barco i ens trobam amb uns cameres de TV M que ens grabaran fins arribar a la frontera amb França, la Jonquera. Allà ens aturam a fer una menjada ben nostre, a berenaaaaarr!!!! Entrevisten a uns de noltres la TV i uns altres també a traves de movil amb IB3 radio.
Som famosos,jejeje.
Una petita equivocacio de ruta i a fer Km s'ha dit!!!!
kilometre i Kilometres, aturades cada 2 hores i a la fi, una aturada un poquet més llarga per dinar de menjar nostre. Una petita estirada de cames, cafetó relaxant i a seguir el camí.
Tot de perles fins que arribam a Lyon, el cotxe num 6 torna a fer de les seves, s'atura de cop en una incorporacio d'una autopista, uns minutets de tensió i per sort podem proseguir la marxeta. Suposam que els problemes venen del tap del deposit que aviat el foradam perque aixi la benzina arribi millor al motor del cotxe.
Aixi com van passant les hores veim més dificil la nostra meta, son molt de km i el matí hem perdut massa temps, aixi que mentres feim camí anam dicidint la ruta. Son les 20:27 ens queden 255km fins a Strassburg i no tenim clar que fer.
Però el cansament es fa notar, i dicidim sortir un poc de l'autopista per estirar les cames i sopar a algun lloc. Som aprop de un poble petito que dicidim anar a provar sort per sopar, i la veritat que no ens han decepcionat, hem menjat carpa frita i jamon cuinat, no ha estat malament, se veritat!!!
Teniem un dubte de si seguir unes hores conduint o fer nit al primer hotel que trobarem. Però mira per on la cambrera ens ofereix un lloc per dormir, a preu assequible i aprop d'on som. Cap allà som anants i despres de unes voltes i perdrernos per el poblet aclarim on es l'hotel i a la fi arribam, amb una sorpresa la cambrera es española.
Acabam el dia amb 1100km fets, cansats, sopats i a Bames les Dames hem acabat.
Demà serà un altre dia i a Varsovia volem arribar.


Bona nit a tothom!!

2 comentarios:

  1. Hoooooola! Vos he penjat al meu facebook la noticia d'ahir a TV Mallorca, estau totals!!! Veig que vos ho passau pipa! Segui així!

    Besos des de Sa Roqueta!

    ResponderEliminar
  2. Mandar noticias vuestras no se sabe nada desde el domingo besos Maria Roser

    ResponderEliminar